Články

Běžecký závod v silničním běhu Palestra Kbelská 10 v Praze Kbelích 2. 3. 2024 🏃🏻

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 20.02.2024 23:02:14

 

Běžecký závod v silničním běhu Palestra Kbelská 10 v severovýchodní části Prahy 2. 3. 2024 🏃🏻🏃🏻‍♀️🏰 ▶️

Dne 2. 3. 2024 se v MČ Praha 19, v MČ Praha Satalice a v MČ Praha Vinoř uskuteční běžecký závod v silničním běhu s názvem Palestra Kbelská 10. Start je v ulici Žacléřská v Praze 9 - Kbelích a cíl je v Centrálním parku Praha-Kbely. Závod je Akademickým mistrovstvím České republiky v silničním běhu na 10 km. Více o závodu v tomto článku ZDE Sokolskou župu Jana Podlipného reprezentují běžci a běžkyně z jednot naší župy. Jsou to v kategorii jednotlivci běžci a běžkyně Jakub Šimůnek (1988) z T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady, Martin Malý (1985) z T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady, Michaela Eliášová (1991) z T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady, Petr Vocetka (1978) z T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady, Jiří Kabelka (1977) z T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady a Ondřej Strnad (1990) z T.J. Sokol Kbely.

Celý článek s odkazy na propozice, startovní listinu a informaci, kde se najde na našem YouTube kanálu sdílené video video pozvánka aj. najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Běžeckého závodu se účastní také běžci a běžkyně z dalších sokolských jednot a to: T.J. Sokol Praha Vršovice nebo Vršovice II (neni jasné), T.J. Sokol Kolín - atletika, TJ Sokol Nový Hrádek, T.J. Sokol Mšeno, T.J. Sokol Dolní Počernice, T.J. Sokol Zákolany, T.J. Sokol Běchovice, T.J. Sokol Kolín atletika GP, T.J. Sokol Hlubočepy, T.J. Sokol Suchdol, T.J. Sokol Podlázky Dalovice a T.J. Sokol Vrát. 

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 66 x